Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία COMET ιδρύθηκε από τον κ. Παπουτσά Άγγελο το 1974. Ως το 2004 λειτουργούσε ως ατομική επιχείρηση, ενώ με την είσοδο νέου αίματος τον κ. Παπουτσά Χρήστο λειτουργεί πλέον με την επωνυμία COMET Παπουτσάς Χρήστος  Ε.Ε.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας πυροσβεστήρων, ειδών πυρασφαλείας, συστημάτων πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, καθώς επίσης και με τον περιοδικό έλεγχο, τη συντήρηση και αναγόμωση των πυροσβεστήρων. Διαθέτει πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό συντήρησης πυροσβεστήρων καθώς επίσης και ένα άρτια εξοπλισμένο δίκτυο διανομής.

Το προσωπικό της εταιρείας διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο της τεχνικής του κατάρτισης και για τη μακροχρόνια εμπειρία του, ενώ βασικό άξονα της πολιτικής της COMET αποτελεί η λήψη κάθε πρόσφορου μέτρου που στοχεύει στην συνεχή βελτίωση των δυνατοτήτων του προσωπικού της και στην αποτελεσματικότερη αξιοποίησή του. Η εταιρεία με το σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων και το χαμηλό κόστος παραγωγής ικανοποιεί και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της.

Για την συντήρηση και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων, ακολουθεί Διεθνή και Ελληνικά Πρότυπα και Νομοθεσίες. Στους στόχους της είναι η ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά και η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων του Κανονισμού Λειτουργίας της ως Αναγνωρισμένη Εταιρεία περιοδικού ελέγχου, συντήρησης και αναγόμωσης πυροσβεστήρων σύμφωνα με τις Υ.Α. Αριθ. 618/43/03.01.05 και 17230/671/01.09.05