Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Πυρασφάλεια πολυκατοικιών

Η εταιρεία μας από το 1974 αναλαμβάνει τηνσυντήρηση και αναγόμωση των πυροσβεστήρων σας. Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αύξηση των κρουσμάτων πυρκαγιάς σε σπίτια, κυρίως λόγω της έντονης χρήσης των τζακιών (πυρκαγιά σε καμινάδες). Είναι πολύ σημαντικό να είστε ασφαλείς εσείς και η οικογένειά σας στον χώρο σας.

Παραλαμβάνουμε από την οικία σας τους πυροσβεστήρες και σας επιστρέφονται οι ίδιοι, χωρίς το φόβο να έχουν αντικατασταθεί από άλλους, παλιότερης χρονολογίας. Καταγράφουμε το μητρώο των πυροσβεστήρων και έτσι έχουν την ταυτότητά τους, την οποία και σας γνωστοποιούμε. Με αυτό τον τρόπο ξέρετε ότι κάθε χρόνο ότι σας επιστρέφονται ο ιδικοί σας πυροσβεστήρες.

Είναι δική μας ευθύνη ναγνωρίζουμε πότε είναι ο καιρός για τον ετήσιο έλεγχο των πυροσβεστήρων. Εμείς σας καλούμε για το ραντεβού και διεκπεραιώνουμε όλη την διαδικασία.

Η συντήρηση και αναγόμωση γίνονται σύμφωνα με το  618/43/05ΦΕΚ(52/Β/2005) και οι πυροσβεστήρες φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις και τα απαραίτητα έγγραφα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τηλεφωνικά στο 2105610191 για την πυροπροστασία της πολυκατοικίας σας.