Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Πυρασφάλεια πολυκατοικιών

Η εταιρεία μας από το 1974 αναλαμβάνει τηνσυντήρηση και αναγόμωση των πυροσβεστήρων σας. Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθείαύξηση των κρουσμάτων πυρκαγιάς σε σπίτια, κυρίως λόγω της έντονης χρήσης τωντζακιών (πυρκαγιά σε καμινάδες). Είναι πολύ σημαντικό να είστεασφαλείς εσείς και η οικογένειά σας στον χώρο σας.

Παραλαμβάνουμε από την οικία σαςτους πυροσβεστήρες και σας επιστρέφονται οι ίδιοι, χωρίς το φόβο ναέχουν αντικατασταθεί από άλλους, παλιότερης χρονολογίας. Καταγράφουμετο μητρώο των πυροσβεστήρων και έτσι έχουν την ταυτότητά τους, την οποία και σαςγνωστοποιούμε. Με αυτό τον τρόπο ξέρετε ότι κάθε χρόνο σας επιστρέφονται οιδικοί σας πυροσβεστήρες.

Είναι δική μας ευθύνη ναγνωρίζουμε πότε είναι ο καιρός για τον ετήσιο έλεγχο των πυροσβεστήρων. Εμείςσας καλούμε για το ραντεβού και διεκπεραιώνουμε όλη την διαδικασία.

Η συντήρηση και αναγόμωσηγίνονται σύμφωνα με το  618/43/05ΦΕΚ(52/Β/2005) και οι πυροσβεστήρες φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις και τααπαραίτητα έγγραφα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τηλεφωνικά στο 2105610191 για την πυροπροστασία της πολυκατοικίας σας.